Çerez Politikamız

SEMAK MAKİNA TİCARET VE SANAYİ A.Ş. olarak kişisel verilerinizin güvenliğine azami hassasiyet göstermekteyiz. Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizi satın alan ve faydalanan kişiler dâhil, Şirketimiz ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (“KVKK”)  uygun olarak işlenmesine ve muhafaza edilmesine büyük önem vermekteyiz.

1) SEMAK’ın kişisel verileri toplamasının yasal dayanağı nedir?
www.semak.com.tr web sitesinden veya mobil uygulamalardan işlem yapan bayi ve müşterilerimizin verdikleri veriler, bizzat kendi rızaları ve ilgili mevzuat hükümleri gereğince SEMAK tarafından işlenmektedir.
SEMAK’a ait olan www.semak.com.tr web sitesi çerez (cookie) kullanan bir sitedir. Çerezin tanımı; Kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına ya da sabit diskine depolanarak söz konusu cihazın bilgisayar tarafından tespit edilebilmesini sağlayan, çoğunlukla harf ve sayılardan oluşan bir dosyadır.
www.semak.com.tr, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama metninde belirlenen amaç ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek, ancak üçüncü kişilerle paylaşmayacak ve güvenli olarak saklayacaktır.
www.semak.com.tr çerezleri; günlük dosyaları, resim dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları yoluyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar. www.semak.com.tr size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web sitesinin size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya site üzerindeki kullanım geçmişinizi izleyebilmektedir. www.semak.com.tr’de çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir.

2) İnternet Sitesi Çerezleri Nasıl Kullanılmaktadır?
www.semak.com.tr çerezleri; yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım parolanızı kaydeden ve web sitesi oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve web sitesi daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir.
www.semak.com.tr web sitesine nereden bağlandığınız, web sitesi üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi web sitesini nasıl kullandığınızın izlenmesi dahil olmak üzere; web sitesini nasıl kullandığınızı belirlemek için kullanır.
www.semak.com.tr web sitesindeki çerezler ilgi alanlarınıza ve size daha uygun içerik ve reklamları sunmak için reklam/tanıtım amacıyla kullanılır. Bu şekilde, web sitesini kullandığınızda size daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar ve daha önceden istemediğinizi belirttiğiniz içerik veya fırsatları bir daha sunmaz.

3) İnternet Sitesi üçüncü taraf çerezlerini reklam ve yeniden hedefleme için nasıl kullanmaktadır?
www.semak.com.tr web sitesi çerezleri ayrıca; arama motorlarını, web sitesi ve/veya web sitesinin reklam verdiği internet sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek için “reklam teknolojisini” devreye sokmak amacıyla kullanabilir. Reklam teknolojisi, size özel reklamlar sunabilmek için web sitesine ve web sitesinin reklam verdiği web sitelerine yaptığınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Bu reklamları sunarken, web sitesinin sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza benzersiz bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. İnternet tarayıcınızın “yardım” sayfasında verilen talimatları izleyerek veya “Chrome” ya da “Firefox” linklerini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz, fakat web sitesinin tüm avantajlı işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.

SEMAK MAKİNA TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
İletişim Bilgileri:

Adres: Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi İnönü Mah. Aşık Veysel Sok. No.2 41400 Gebze KOCAELİ
Telefon: 0262 723 29 00 Fax: 0262 723 29 29
E-Posta: semak@hs01.kep.tr